Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 48 214 | 48 220 | 28 700 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 6 509 | 8 189 | 937 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 6 557 | 8 104 | 600 |
Årets resultat (tkr) | 5 200 | 6 388 | 439 |
Summa tillgångar (tkr) | 15 147 | 16 393 | 12 994 |
Antal anställda | 48 | 51 | 37 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 48 214 | 48 220 | 28 700 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 6 509 | 8 189 | 937 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 6 557 | 8 104 | 600 |
Årets resultat (tkr) | 5 200 | 6 388 | 439 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 5 705 | 7 944 | 9 762 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 9 442 | 8 449 | 3 232 |
Tillgångar (tkr) | 15 147 | 16 393 | 12 994 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 5 260 | 6 855 | 492 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 778 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 9 886 | 9 538 | 11 724 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 15 147 | 16 393 | 12 994 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 5 000 | 6 795 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 48 | 51 | 37 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 004 | 945 | 776 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 13.5% | 17.0% | 3.3% |
Soliditet | 34.7% | 41.8% | 3.8% |
Kassalikviditet | 82.6% | 75.9% | 23.1% |
Festivus Jakobsbergsgatan 21 AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Piacere Group AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.